GreenPark

GreenPark on tulevaisuuden älykäs yrityspuisto. Haluamme toteuttaa Joensuuhun Suomen nykyaikaisimman, tehokkaimman ja kilpailukykyisimmän yrityspuiston. Tavoitteena on, että GreenParkin yrityksillä on selkeä kilpailuetu verrattuna muualla toimiviin yrityksiin.

Joensuun Penttilään rakennettavan GreenParkin tulee olla nykyaikainen yrityspuisto myös tulevaisuudessa. Toiminnallisten ja teknisten ratkaisujen tulee olla ajanmukaisia vielä 20 vuoden kuluttua. GreenPark 2 -rakennus toteutettiin siten, että sen toimitilat ovat muunneltavissa edullisesti ja nopeasti. Näin palvelemme joustavasti asiakasyrityksiämme.

Suomalainen metsäkonevalmistaja John Deere Forestry Oy tehostaa hankintaketjuaan teollisen internetin sovelluksilla. Tulevaisuudessa teollisuuden materiaalivirtoja ohjataan digitaalisesti langattomalla, älykkäällä mobiiliverkolla. Tämä teollinen internet eli ”esineiden internet”  tuo uuden kehitysharppauksen tuotannon tehostamisessa.

GreenParkin toinen rakennusvaihe on nyt otettu käyttöön ja sen tiloissa toimii kuusi yritystä. GreenPark, älykäs yrityspuisto, laajenee ja kasvaa – tule mukaan tekemään tulevaisuuden toimintaympäristöä!

Kysy lisää