GreenPark

GreenPark on tulevaisuuden älykäs yrityspuisto, jossa risteävät maantie, Kiinaan ulottuva rautatie ja Itämeren alueen syväsatama. Toteutamme Joensuuhun syväsataman alueelle nykyaikaisen, tehokkaan ja kilpailukykyisen yrityspuiston, jonka tavoitteena on antaa yrityksille uutta kilpailukykyä ja hyvä toimintaympäristö.

Joensuun Penttilään rakennettavan GreenParkin tulee olla nykyaikainen yrityspuisto myös tulevaisuudessa. Yrityspuiston lämpöenergiaa tuotetaan maalämmöllä ja sähköä aurinkopaneeleilla. GreenPark 2-rakennuksessa olevat tilat ovat joustavia ja helposti muunneltavia.

Katuverkkoa on laajennettu ja alueella on vapaita tontteja. Suomalainen metsäkonevalmistaja John Deere Forestry Oy hallitsee materiaalivirtojaan teollisen internetin sovelluksilla. Materiaalivirtoja ohjataan digitaalisesti langattomalla mobiiliverkolla, johon kytketään älylaitteita teollisen internetin eli esineiden internetin avulla.

Vuonna 2020 Joensuun Yrityskiinteistöt Oy on investoinut 10 miljoonaa euroa GreenParkin kahteen rakennushankkeeseen: Automaattitrukeilla toimiva korkeavarasto tehostaa John Deeren
digitaalista materiaalivirtojen hallintaa. Uuteen pesularakennukseen Sakupe Oy on investoinut ultramodernin kunnallisen pesulan. Joensuun kaupunki on rakentanut kahdella miljoonalla eurolla
uutta katuverkkoa, joten alueella on valmiita teollisuustontteja nopeaa jatkorakentamista varten.Yhteensä GreenPark Yrityspuiston alueelle on investoitu yli 30 miljoonaa euroa muutaman vuoden aikana.

GreenPark, älykäs yrityspuisto, laajenee ja kasvaa – tuo oma yrityksesi GreenParkiin
menestymään!

Kysy lisää